Hvem står bag By CGundersen?


Om By C Gundersen
http://bycgundersen.bigcartel.com

Hos By C Gundersen møder du hækledesigner, underviser, foredragsholder og blogger Charlotte Gundersen.

Begyndte med at hækle og designe for alvor i 2008, og siden er det gået derud af.
Altid arbejdet med strik, hækling, maling og håndarbejde siden barndommen med stor inspiration fra mormor og farmor, som begge var uddannede håndarbejdslærere.

I 2011 startede jeg bloggen By C Gundersen, og  i 2013 åbnede jeg webshoppen By C Gundersen, med salg af hækleopskrifter.

Mine hækleopskrifter kan købes på min webshop: http://bycgundersen.bigcartel.com eller på Ravelry  https://www.ravelry.com eller Etsy https://www.etsy.com

Du kan også følge med på Facebook ved at like siden Hækledesigner Charlotte Gundersen: https://www.facebook.com/ByCGundersen/?ref=aymt_homepage_panel

Eller du kan besøge mig på bloggen eller på instagram under bycgundersen, hvor jeg af og til skriver om hækling, hækleteknikker, gratis opskrifter og mine messer: http://bycgundersen.blogspot.dk

BY C GUNDERSEN:
Hos By C Gundersen bestræber jeg mig på, at du kan finde lækre og sjove hækledesigns, smukke farver og selvfølgelig selve hækleopskrifterne, hvor der arbejdes med æstetiske fornyelser og videreudvikling af forskellige hækleteknikker, så intet er som det ”plejer” at være inden for hæklegenren. Hækling er nemlig meget andet end den klassiske oldemorfirkant og stramme luftmaskerækker.

MISSION:
Missionen med mine hækledesigns for By C Gundersen er at forene moderne kunstnerisk, æstetik og smukt håndværk med lækre materialer. Oftest gerne tilsat et strejf af humor. Nysgerrig af natur kommer jeg vidt omkring i søgen efter nye teknikker og idéer til hækleopskrifter, og der vil hele tiden være nye designs på vej.

MESSER:
By C Gundersen er med på messer i hele landet. Siden 2014 har jeg deltaget på Kreative Dage i Fredericia og AOHMessen i Rødovre. Siden 2017 har jeg også været en del af Knitwork Strikke- og hæklefestival, og jeg har mine hæklekits til salg i Knitwork butikken, Østerbrogade 224 i København.

KURSER:
Jeg holder hæklekurser over hele landet, både for øvede og begyndere. Senest har jeg holdt kursus på Kreative Dage i Fredericia, i AOF Assens-Midelfart, AOHMessen i Rødovre og i Egense Husflidsforening.

BOOKING AF KURSER OG WORKSHOP:
Ønsker du at lære at hækle eller blot at blive inspireret til at prøve nye teknikker, så hold øje med workshops, der vil blive holdt. Workshops forløber over 3 timer, en hverdagsaften eller en weekenddag. Kan du samle 4-8 veninder, er I også velkomne til at kontakte Charlotte på mail: charlottegundersen.cg@gmail.com for et skræddersyet arrangement.


Har du yderligere idéer, kommentarer, ønsker eller andet, er du også altid velkommen til at skrive på mailen: charlottegundersen.cg@gmail.com  


Velkommen i webbutikken her: http://bycgundersen.bigcartel.com – og god shoppelyst! 

Jeg håber, du synes om By CGundersen designs. 

De bedste hilsener, By C Gundersen

Email: charlottegundersen.cg@gmail.com
Follow on Bloglovin

Populære indlæg