Gode garnbutikker med billigt garn


Som uafhængig designer ligger mit fokus på at designe hækleopskrifter, og jeg er ikke ansat hos nogen garn-firmaer. Af og til designer jeg af noget særligt garn, men jeg bestræber mig på at være så uafhængig som muligt og ikke reklamere kun for et særligt firma eller for et særligt mærke.

Jeg vil gerne have lov til at vælge selv, både mærke, firma og garnbutik.

Jeg er blevet kontaktet flere gange af store garnfimaer, om jeg ville designe noget af deres garn, og jeg har taget imod det, da det ikke drejede sig om et decideret afhængighedsforhold. Men som regel er jeg "alene" i min designproces, også hvad angår valg af garn.

I starten af min designvirksomhed for snart 10 år siden hæklede og designede jeg meget med garn fra Drops, da det er billigt garn og udmærket til de designs, jeg lavede på det tidspunkt. og jeg bruger stadig garn fra Drops i nogle særlige designs, og jeg har ofte flere garnalternativer på mine designs, så der er mulighed for at købe både billigt og lidt dyrere garn til samme opskrift.

I mine sutsko-design bruger jeg ofte garn fra Drops, som jeg køber online i webbutikkerne FilatoYarnliving eller Krestoffer. 

Filato er en mindre skøn webshop med udvalgte varer drevet af ægteparret Stine og Lennart. På deres hjemmeside kan du læse om dem, og det er skønt, for man kan læse, at Stine virkelig er garnelsker, hun ved noget om garn og kan lide at sælge og rådgive om garn og opskrifter. Dette er enormt vigtigt for mig, så jeg er sikker på, at jeg får den rette betjening, får det rette garn med god kvalitet, og der er interesse og kendskab til garn-verdenen.

Krestoffer er udover webshoppen også en fysisk butik i nærheden af Odense, som ifølge mine veninder er et besøg værd, fordi de simpelthen har rigtig meget garn og stof. Krestoffer har eksisteret længe, og alle i butikken ved meget om garn og stof, så du kan aldrig gå galt her ift. gode råd og vejledning.

Yarnliving er et større webbaseret garnfirma, som forhandler det garn, som jeg anvender til mine sutsko. Her er ofte gode tilbud, og leveringen er hurtig.

En ny webshop Garnspecialisten har jeg først fundet for nylig, og jeg er igang med at afprøve deres forskellige garnkvaliteter, som jeg tænker kan bruges i forskellige designs. Garnet her er ofte restpartier og derfor billige. Indehaveren Susanne er sød og skøn, og hun har stor viden om de garntyper, som hun forhandler.

I alle 4 webbutikker har jeg fået en skøn og venlig betjening. Der har aldrig været problemer.

Af og til køber jeg garn hos Rito eller Hobbii, da disse også forhandler garn fra Drops.

Populære indlæg