Garnbutikker og garnforhandlere


Jeg er uafhængig hækledesigner og arbejder hele tiden med design og opskriftskrivning, og jeg har min webshop her: http://bycgundersen.bigcartel.com, hvor du kan købe hækleopskrifterne som pdf-filer til direkte download. 

Det er ofte dyrt og meget tidskrævende at udarbejde hækleopskrifter, og jeg skal udover mange timers arbejde med hæklenåle og lommeregner, også betale for testhækling, fotografering, layout mm. Og det er ofte besværligt for garnbutikkerne hele tiden af rekvirere nye og flere trykte hækleopskrifter fra mig som designer. 

Så istedet for at have trykte løse opskrifter ude i garnbutikkerne, samler jeg her og i webshoppen en række links til de spændende garnbutikker og forhandlere, som jeg benytter mig af ift. valg af garn til mine design. På denne måde gør jeg det nemmere at finde både opskrift og garn, både hos mig på nettet og i garnbutikken.

Jeg hjælper dig gerne med at finde og købe garn til dit næste hækleprojekt, og jeg kan altid råde dig til at at få købt det bedst egnede garn til dit projekt. 

Har du spørgsmål i forbindelse med valg af garn til mine opskrifter, skriv endelig til mig på charlottegundersen.cg@gmail.com, så hjælper jeg gerne.

Liste:

Populære indlæg