Som noget nyt holder jeg to hækleworkshops på AOHmessen i år.


Hækleopskrifterne findes her: http://bycgundersen.bigcartel.com

I år har jeg valgt at holde to små hækleworkshops på AOHmessen i Rødovre i næste weekend, og det glæder jeg mig rigtig meget til. Læs mere her om mine hækleworkhops.

Workshop 1: Læs mere her og tilmeld dig her.
Det ene workshop om fredagen 12-13.30 er for begyndere og letøvede, og vi vil hækle og filte Rie hjemmesko. Her har du muligheden for at komme igang med at hækle og få startet dit første hækleprojekt. Vi vil begynde med alle basisteknikkerne, og du vil have mulighed for at starte på at hækle dine første hæklede hjemmesko med en stor hæklenål fra en nem hækleopskrift. Du skal selv medbringe en hæklenål 5,5 eller 6.

På kurset lærer du: 
at hækle forskellige basismasker
at slå op med elastisk opslagningsteknik
at forstå en enkel hækleopskrift med forkortelser

at lave den magiske ring, at hækle rundt og tage ud og ind.

Vigtig info:
For at vi hækler med ens garn med nogenlunde samme hæklefasthed, forudsættes det, at du køber et hæklekit til Rie hjemmesko på kurset. Du kan låne en hæklenål nummer 5,5 eller 6 på kurset eller du kan selv medbringe din egen nål. 
Hæklekit til Rie hjemmesko med 5 nøgler garn og hækleopskrift koster 115,- kr. i flg. farver Alaska garn fra Drops: lysegrå, mørkegrå, sort, sennepsgul, rød, petrolblå, rosa. 

Workshop 2: Læs mere her og tilmeld dig her.
Den anden workshop om søndagen 12-13.30 er for øvede, og vil vil hækle Carl og Caroline Babyvest. Her har du muligheden for at komme videre med at hækle og få startet et nyt hækleprojekt til babyen. Vi vil begynde med at prøve forskellige ribteknikker, og du vil have mulighed for at starte på at hækle en sværere hækleopskrift med avancerede teknikker. Du skal selv medbringe en hæklenål 3 eller 3,5.‬‬‬
På kurset lærer du:
at hækle forskellige ribteknikker
at slå op med elastisk opslagningsteknik
at arbejde med og fastslå din hæklefasthed
at forstå en sværere hækleopskrift med forkortelser‬ 


Vigtig info 
For at vi hækler med ens garn med nogenlunde samme hæklefasthed, forudsættes det, at du køber et hæklekit til Carl og Caroline babyvest str. 2-9 mdr. på kurset. Du kan låne en hæklenål nummer 3 på kurset eller du kan selv medbringe din egen nål. 
Hæklekit til Carl og Caroline babyvest str. 2-9 mdr. med 2 nøgler garn og hækleopskrift koster 120,- kr. i flg. farver Cool wool baby garn fra Lana Grossa: lyserød, lyseblå, lysegrå, hvid, rosa, pink, mørkegrå, orange, sort. 
Håber vi ses!

Populære indlæg