Om min butik og mig

ByCGundersen Handmade sælger hækleopskrifter, hæklerier og hæklekits.

Bag ByCGundersen står Charlotte Gundersen.

Charlotte Gundersen er oprindelig uddannet skuespiller og senere skolelærer, indtil hendes passion for håndarbejde og især hækling for alvor brændte igennem.

Charlotte Gundersen er ikke ekspert, håndarbejdslærer eller designuddannet, men hun har altid lavet håndarbejde og fører et stolt tradition videre fra sine bedstemødre, der stort set strikkede og hæklede alt hendes tøj som barn.

Charlotte Gundersen er en meget begejstret hækler og vil gerne formidle denne glæde videre. Efter mange år som hækler, er hun derfor begyndt at sælge sine hækleopskrifter, både som opskrifter og som hæklekits. Hun hækler også færdige produkter, som sælges gennem butikken.

Charlotte Gundersen bestræber sig på at lave lette og tilgængelige hækelopskrifter, som alle kan forstå, om man er superhækler eller nybegynder. Typisk for opskrifterne, er at der hækles med ikke alt for små hæklenåle, hvorved man kan overkomme at hækle fx en hue på ret kort tid. Så hvis man ikke har så meget tålmodighed eller er nybegynder, er Charlottes hækleopskrifter lige noget for dig. Hos ByCGundersen er der opskrifter for alle, og man behøver kun meget simpel viden om hækling og hækleteknikker.

Udover hæklerierne vil der også være salg af træ-legetøj, hæklede varer til børn, nøgleringe og smykker af træ, sølv, guld, plastik og perler.


Velkommen i butikken!


Populære indlæg